En otrolig lycka..

Kan inte beskriva hur de känns, en extrem lycka helt enkelt! Jag har väll funderat och tänkt osv.. Och här står jag kvar med min galna 4 åring, SOM IDAG SKÖTTE SIG ENORMT BRA! Jag är stolt över min instats idag, fick honom dit ja ville i alla gångarter och han var enormt mjuk och fin att rida idag.. Jobbade fyrkantspår in på volter och sen byte av volt och de blev tillomed liiite förvänd, men han orkar inte så mkt och ja känner att ja inte ska pressa honom nu utan han ska tycka de är kul..
På förmiddagen red jag ut på Atom tillsammans med gruppen :) Eftermiddagen longerade jag Cutex med hjälp av Linda :) Sen som sagt hem o rida Esso, o ja är nykär i min häst <3
Athos fick vila ida, han såg hele slut ut *hmm* Imorrn ska han iallafall tömköras igen.. :)

Botten är nådd..

Nu kan ja inte komma längre - hoppas jag - fy fan :'(

Svenskt Halvblod född 2004 säljes.
Trevlig valack född 2004 efter Zephyr 829 - Magini 695 säljes pga att jag inte får ekonomin att gå runt.
Mörkbrun ca 170 i mankhöjd, fina gångarter med ett plus för sin trav!
Jättetrevlig och social kille tagen sent i hantering och ridning nu som 4 åring. Riden ca 5 månader, inhoppad och tränad för tränare. Riden i trafik, snäll att lasta, kräver dock bakbom i transporten. Vacc, avmaskad, regelbundet skodd, erhåller grönt papper i sitt pass. Litar blint på sin ägare och är som en liten hund.
Hoppar med ett sug emot hindrerna, tömkörd, longerad osv.
Han ligger mig enormt nära om hjärtat och hemmet är väldigt viktigt för mig. Detta är en kille för framtiden, söker en ryttare som har tiden att arbeta med honom sakta men säkert och ge honom den träning och tid han behöver.
Han SKA INTE bli någon vandringspokal.
Ej för foder eller avbetalning.



Tårarna slutar inte rinna, jag förstår inte att jag jämt ska hamna på botten, jag älskar dig Esso men vet inte vad ja ska göra.. Jag vill inte att detta ska ske.. Gör vad som helst men ta inte min häst ifrån mig :'(
Jag ger upp det ja alltid har drömt om..
Hoppas detta löser sig, ja vill och kan bara inte sälja min älskling..Snälla nån hjälp mig ur detta :'(



    

Tiden rullar på rätt kraftigt..

Uhhh jag har inte bloggat på länge, saknat läget lite eller?
Kan bekräfta att Red Sun äntligen fått flyttat till nytt hem nu, skönt för grabben lilla =)
Nu har jag Esso, Athos och Stripe kvar här hemma..
För övrigt har jag köpt bil, en VW gold 2a och sen har ja hmm köpt nya kläder =)
Ohh de händer lite, vet inte vart ja ska börja.. Esso för övrigt har fallit ur massor - jobbar honom inte lika hårt nu utan han ska få äta upp sig under vintern.. Rider ut lite, ska dressyrträna och sen massa massa tömkörning för honom.. Nu ser han mest ut som en kantig borste hahaha!
Förutom det har jag tömkört Athos idag och tränat bommar, han överträffade mina förväntningar <3
Duktig kille..
Blir allt som de ska (som ja hoppas) åker stripe till sitt nya hem på lördag.. Skönt för honom! Lillgrabben, kommer sakna :(

Oh No

Trodde jag skulle slippa de här någongång. Känns som om jag tappat glöden med hästar, jag brinner inte längre för mitt hästintresse och känner att jag kanske är redo för att ge upp? Kanske behålla Esso och ha honom som släng och däng häst härhemma, rida lite nu och lite då och kanske mest ha honom för att pussa på?
Jag vet faktiskt inte hur ja vill ha de här i livet längre.. Jag tycker jag sitter fast i samma jävla lera o kommer ingen vart, är sjukt skoltrött och orkar snart inte gå upp ur sängen mer.. Är det dehär de kallar att gå in i väggen?
Jag vet faktiskt inte vart ja ska vända mig, vart finner ja ljus i allt? Kan ingen ge mig vägledning?
Känns som om minuter, timmar, dagar, månader och år bara rinner iväg.. Hinner ju inte med någonting!

Jag känner mig så jävla negativ! Medans ja sitter och skriver detta inlägg gråter jag, och jag vet tamefan inte varför! Jag kan inte släppa min rädsla att misslyckas, att inte duga till för någon, att alltid göra någon besviken och alltid ha en onormalt stor press på mig..
JAG ORKAR INTE..

Jag tackar för era - OVÄRMANDE kommentarer som ja inte ens tänker publicera här.. ja blir så jävla trött på er, varför kan ni inte se att jag redan gräver  min grav? Måste ni ta en spade och hjälpa till?! UHHHUUU :'(


Fan för dig..

Förstår inte hur du kan göra såhär emot mig.. Vad har jag igentligen gjort dig? Vad i helvete ger dig anledning att sprida rykten ang mig o mina hästar, så mkt som jag ställt upp för dig...
Det är så jävla svagt från din sida, kan inte förstå hur du bara har mage till att sprida alla dessa jävla lögner, förstöra för mig och få folk tro att jag misshandlar mina hästar, inte vill deras bästa och att jag aldrig nånsin kämpat för någonting!
Usch jag tycker detta är så jävla hemskt, tycker ingen ska behöva utsättas för sånt här... FAN FÖR DIG!
Hästfolk säger jag bara.. Är trött på folk som tror på dessa lögner också och inte vågar stå mellan 4 ögon och fråga mig rakt ut om det är sant dessutom.. Det är SVAGT ska ni veta...

Förutom denna jävla person har min dag faktiskt varit bra :) Vaknade runt 8 och skötte morgonfodringen tillsammans med Madde och Jessica, sen blev de att jag slängde av alla täckena och kastade ut dem i hagen. Gjorde irodning ny mat och fixade lite sen tog jag in Esso.. Dagen D för ett stort bad för honom igen, usch så han såg ut! Efter drygt en hel jävla dunk hästchampo och massor med gno,gno,gno var han faktiskt REN!! Sen dränkte jag in hans svans o man i pälsglans.  Slängde in Esso i boxen och tog in "Benny" för att han skulle få sig en dusch, han vart faktiskt RIKTIGT snygg.. Dränkte hans man och svans med i pälsgalns och redde ut alla tovor ordentligt.. Sötnöten själv..
Han fick stå i boxen o käka hö samt torka sen.. När Esso väl torkat blev de frisering som stod näst.. Kortade hans man lite och tunnade ut den, sen blev de rykta rykta rykta o han vart skinande snygging! Wooo, tömkörning för Esso´s del idag och fasen va han va duktig... Dock så välter han in i höger varv väldigt mycket på töm så vi jobbade massor med det, sen jobbade vi på halter från trav och halt till trav samt galoppfattningar.. Han tyckte inte om att stå still, men mot slutet va han duktig!
Slängde ut Esso och Benny i hagen och tog in Athos.. Han fick sig en rejälv rykt! Han va smutsig men valde att inte duscha honom.. Han fick jobba dressyr på stora fältet idag och va SUPERFIN i traven, stadig och härlig i formen..Dock tjaffsa han massor i galoppen och ville inte riiktigt i vänster varv.. Men höger går bättre och bättre, dock faller han också in en del i höger varv som Esso så även för Athos del är de massa jobb på högervolter.. Stripe markerade fortfarande på ena backbenet sån han vilade ida, men de är mkt bättre så ska börja tömköra lite lungt imorrn nu..

Hjälpte syrran med Gogge lite idag med.. Hon fick jobba med graman idag - dumma ponny han vill inte alls som vi vill! Fast idag gick de skitbra o de va jättefina tillsammans! Är stolt över vilka framsteg de gjort tillsammans =)!!


Nu väntar ja på att danne ska komma, vi ska äta på resturang ikväll, mys mys.. Sen ska han sova här och sen skola imorrn :( Fan va trist...
 Nää nu ska ja sluta..
KRAAAM





Woow vart tog sommaren 2008 vägen?

Regn, rusk, kallt, mörk! DAMN man blir ju fan deppig av att bara vakna på morgonen numera, skit skit skit enligt mig.. Ärligt vart försvann sommaren 2008? Tycker faktiskt ärligt talat att det gick alldeles för fort iår, den hann ju aldrig starta innan den tog slut..
Idag har iallafall jag råkat ut för händelserika saker :) Övningskörde med pappas Mitsubishi L200 idag :) Me like that car <3.. Iallafall, fråga mig inte hur jag lyckades men vid norsholm/melby körde ja förbi skyltar som stod åt fel håll (så de var faktiskt inte mitt fel).. Tydligen var det avspärrat PGA Racingbilarsom körde lopp, och där stod jag med pappas Pickup mitt i en jävla bana :S Jag var måttligt förvirrad så det blev till att slänga i 1an och sedan 2an ut på ett fält och gasa runt, sen med en blodröd färg i ansiktet försöka trycka gasen i botten och ta mig ut från allt.. OHHH hur fan lyckas man lixom :S
Tog långt tid innan den blodröda färgen försvann från mitt ansikte och jag kunde garva åt saken.. Iallafall tog jag mig fram till Orga kvar - våran destination, köpa lusern ;)

Hem och rida ESSO <3, min underbara pålle.. Blev att slänga på lindor och dressyrsadeln sen blev de arbete på fältet istället, gäller att passa på nu när man kan..
Han skötte sig sååå bra <3 Nåra unghästbockningar sisodär i galoppen annars dunderfin, sprang emot mig i början men efter att han fått "springa" av sig lite jobbade han faktiskt JÄTTEBRA i högervarvet och fick honom sådär underbart låg i galopp och traven idag, sen tog han faktiskt skänkelvikningarna ännu bättre idag... UHH blir så glad över våra framsteg.. Duktiga häst...

Min kära pojkvän är hemma idag igen, kommer bli såååå jävla tomt inatt, längtar tills imorrn då han förhoppningsvist kommer.. Älskade underbarn vet du att jag verkligen älskar dig Danne (L) Du och jag föralltid / 9/3-2008...


Vilket är ditt bästa minne från sommaren 2008?



STORT GRATTIS TILL MIN KÄRA HUND STURE SOM HAR NAMNSDAG IDAG <3<3<3<3 GRATTIS GRATTIS VOFFEN



12e september

Äntligen fick jag tag i hästarnas förra ägare, har jagat dem som en tok! Skönt att kunna veta hur läget ligger till med allt..
Idag hade ja hästfoder på förmiddagen, hann nästan klart med uppgift 1 och 2 så är rätt stolt över mig själv, jobbigt att ordna stall, foderstater och "göra" eget foder till 20 virituella hästar *puh*..
Eftermiddagen bestod av Hästvård, lite mindre kul lektion faktiskt.. De ända roliga denna dag var väll att vi tvättade 3 hästar *wooow* hahahah, bättre de än att mocka..

När ja kom hem blev de uteritt med Madde :) Madde red Athos och jag red Esso, han va duktig som tusan <3
Skänkelvikningar i båda varven, älskar att rida ut och jobba skänkelvikningar för hästarna är sååå mycket mer medgörliga då!!
Blev mest skrittarbete och lite "jogging".. Duktig totto ialf <3
Sen kom danne så åkte vi till donken o käkade o sen massa myyys <3 Älskarej <3
 

Mitt stora köpbehov

Ohh blev ett litet inlägg till för att visa er sjukt fina kläder ja bara MÅSTE införskaffa <3 Som ni kommer märka är ja en mycket SVART VIT människa :P

Underneath Your Clothes

Dear Love <3
Orkade helt enkelt inte ta mig i kragen och gå till skolan i morse, extremt utmattad.
Spenderade de första timmarna av dagen i soffan tillsammans med filmen "jiddra inte med Zohan".. Efter det stod de mockning på schemat. Stripe´s ben var mycket bättre idag så han fick gå ut i hagen vilket han tyckte va toppen..
Mockade alla hästars boxar och kände mig duktig duktig duktig att ha det avklarat tidigt på morgonen, eller ah runt lunch  (A).. Sen blev de att gå in och städa klart lite i rummet, ja försöka förgäves få min Henri LLoyd Piké ren.. Hmm, blir klorin tror ja?!
Dessutom hittade ja min underbara Marc o´polo piké idag <3, den har vatt borta i evigheter!!

Imorgon är de tråkiga ämnen i skolan, hästfoder hela förmiddagen och hästvård hela eftermiddagen.. BURR va trist!!
Esso var helt jävla utmattad i kroppen idag, så han fick gå i hagen och loppa sig, stackars min totto :P Imorrn ska vi rida ut :)
Athos har vila nu tills allt är OK mellan mig och förra köparen, lite jidder men hoppas att de ska lösa sig, hatar sånt här...
Sitter o lyssnar på en massa bra musik ja fått av pappa - me like :) Hoppas på pannkakor ikväll är så jävla hungrig!!
Dessutom saknar ja min kära pojkvän <3.. Blir tomt inatt utan honom :(

Varit lite egotrippad idag och fotat min nya hårfärg så bjuder på lite bilder på det :)

   

Dressyrträning för Pernilla Eriksson

Idag blev det en tidig morgon, Esso fick följa med till vreta för dressyträning för Pernilla Eriksson.
Han skötte sig jättebra, första gången han åker iväg och han va gudasnäll.
Tränade skänkelvikning, serpentinger och övergångar :) Han blev trött emot slutet så vi fick tagga ner lite "för oss själva" så att säga ;)
Tack pappa för att du var med, o fotade <3
Tack Tove för hjälpen med lastningen när vi skulle åka hem.

Väl hemma fick Esso gå ut i hagen, sen så duschade jag och slängde mig i sänger *burr* va trött ja var..
Eftermiddagen hämtade vi hem Benny och Stripe, så äntligen är de hemma :D Duktiga hästar..

Nu är pojkvännen min här så ska vara lite social med honom <3
Slänger in lite bilder på pixbox www.campbell.pixbox.se , kramis kramis

Mörkt, kallt och tråkigt.

Väldigt positivt inlägg, eller vad tror ni?
Nja vintern närmar sig med stormsteg och därmed även depressionen. Usch usch usch säger jag bara.. Kallt, blött och så jädrans trist..
Livet som en tonåring är desamma varje år, kämpandes att försöka få ihop sin ekonomi och kunna få vardagen någotsånär snurrande.
Min garderob är numera mitt golv, håller på att rensa ut alla kläder och ska försöka förnya lite så man kan "förändras".. Köpa in lite finfina jeans m.m ... Mmmmm va mysigt :)

Ska sälja av med lite hästutrustning/ryttarutrustning om någon skulle vara intresserad:
Stübben Siegfried CS hoppsadel, 17½ 30bom normal Brun/Havanna inköpt 2006 från Granngården 6500:-.
Graninge ridstövlar, stl 41, använda en gång vid tävling och pedant skötta. 800:. Prutbart vid snabb affär.
Pullarträns, stl cob/full - passar hästar med både stora och små huvuden. Mässingspännen och medföljande vävribbtygel. 200:-
Glen Gordon brösta, brun med mässingspännen stl Cob/Full. Passar små som stora, pedant skött - 350:-
Smalt achenträns stl full/x-full. Passar storhäst. Brunt med silverspännen med tillhörande stolptygel i läder. 250:-
Kandarstång 12,5 använt 1 gång, 100:-
Pessoabett, rakt med 4 ringar 13,5 - 100:-
Hoppschabrak, vitt, aldrig använt av märket källquist stl full. 200:-
Svart tävlingshuva med guldpasspoal 20:-
Säkerhetsväst stl L-x,L, blå med reflex, använd ca 6ggr. 500:- / 1.200  i nypris
Glen gordon huva, brun stl full 150:-


Eventuell frakt betalar köparen. Bilder på ALLT kan ordnas. Mejla
[email protected]

Nu ska ja väll ägna mig lite åt skolan, eller kanske körkortet :) Bye Bye

RSS 2.0